Az oldal tetejére

RENT A PARTY
Setup Event Kft.

Rólunk

Rólunk

Rent a party szolgáltatásunk segítségével sikeres fogadást szervezhetsz  otthonodban, hogy ezen alkalmakkor jó házigazda lévén, arra tudj figyelni, ami igazán fontos: kedves Vendégeidre! Tovább »

Szolgáltatás

Szolgáltatás

Kerti partit szervezel, ahol Te vagy a mesterszakács, és nem csak az ételekkel szeretnéd lenyűgözni vendégeid, de a tálalással is? Válogass eszközeink közül, és add Te az évszázad partiját! Tovább »

Schmuck ékszer
Kezdõlap » Szolgáltatás

Szolgáltatásaink

Legyen szó akár egy laza kerti grill partiról vagy a szülők 50. házassági évfordulójáról, esetleg a legjobb haver szabadságának utolsó napjának megünnepléséről, mi segítünk mindenben, amit csak szaktudásunk és kapacitásunk megenged.

Válogass ötleteink közül, találd meg a hozzád legközelebb állót, és nem marad más dolgod, 
mint hátradőlni, és ránk hagyni a munka oroszlánrészét!

Nálunk minden olyan eszközt megtalálsz: étkészletet, poharat, evőeszközt, textíliát, bútort, ami esetleg a megfelelő minőségben vagy mennyiségben nem áll rendelkezésedre otthonodban. A Neked megfelelő időpontban házhoz szállítjuk a szükséges eszközöket, és a partit követően az általad meghatározott időpontban el is szállítjuk azokat.

Ezzel a pakolást és a mosogatást átvállaljuk, így Neked nem marad más hatra, csak az ünnepség kipihenése! 

Setup Event Kft.
1101 Budapest, Albertirsai út 2-4.
Telefon: +36 1 240 4277
Fax: +36 1 240 4276

Látogatóink az alábbi kifejezésekre kerestek a leggyakrabban: Rendezvénybérlés, Eszközbérlés, eszközkölcsönzés, party, rendezvényeszköz, eszközkölcsönzés, eszközbérlés dffg


minden jog fenntartva © Setup Event Kft.