Az oldal tetejére

RENT A PARTY
Setup Event Kft.

Rólunk

Rólunk

Rent a party szolgáltatásunk segítségével sikeres fogadást szervezhetsz  otthonodban, hogy ezen alkalmakkor jó házigazda lévén, arra tudj figyelni, ami igazán fontos: kedves Vendégeidre! Tovább »

Szolgáltatás

Szolgáltatás

Kerti partit szervezel, ahol Te vagy a mesterszakács, és nem csak az ételekkel szeretnéd lenyűgözni vendégeid, de a tálalással is? Válogass eszközeink közül, és add Te az évszázad partiját! Tovább »

Schmuck ékszer
Kezdõlap » Rólunk

Rólunk

Kedves Látogató!

Üdvözlünk Téged a RentAParty honlapján!

Cégünk magánszemélyek és kisvállalkozások által szervezett rendezvények eszközeinek bérbeadásával és munkaerő-ellátásával foglalkozik a poharaktól kezdve a bútorokon át egészen a sátrakig házhoz szállítással kiegészítve, pincéreket és szakácsokat beleértve.

Szolgáltatásaink közé tartozik továbbá, hogy a rendezvényszervezés területén kevésbé tapasztalt ügyfeleink számára tanáccsal szolgálunk, a rendezvény sikerének érdekében előzetesenhelyszínbejárást tartunk, szükség esetén személyes jelenlétünkkel biztosítjuk a zavartalan lebonyolítást.

Ha felkeltettük érdeklődésed, böngészd végig oldalunk, vagy keresd fel kollégáinkat, akik készséggel állnak rendelkezésedre!

 

Üdvözlettel:

A   csapata 

 

      

 
Setup Event Kft.
1101 Budapest, Albertirsai út 2-4.
Telefon: +36 1 240 4277
Fax: +36 1 240 4276

Látogatóink az alábbi kifejezésekre kerestek a leggyakrabban: Rendezvénybérlés, Eszközbérlés, eszközkölcsönzés, party, rendezvényeszköz, eszközkölcsönzés, eszközbérlés dffg


minden jog fenntartva © Setup Event Kft.